Posted by on 29 december 2016

Vicevoorzitter Gert-Jan van Oosterbosch (25) heeft tijdens de laatste vergadering van 2016 laten weten te stoppen als bestuurslid van de Jongerenraad Roosendaal. Met de ingang van het nieuwe bestuursjaar, op 1 januari 2017, zal hij aftreden. Gert-Jan was ruim 3 jaar lang de vicevoorzitter van de Jongerenraad en zal in de toekomst als lid actief blijven bij de Jongerenraad. 

13100885_1072129926192862_1383797906698254173_nGert-Jan: “Ik heb besloten te stoppen als bestuurslid, omdat ik andere leden de kans wil geven om plaats te nemen in het bestuur. Met mijn 25 jaar ben ik inmiddels het oudste lid van de Jongerenraad en val ik nog maar 2 jaar binnen de door ons gestelde doelgroep. De ‘nieuwe jongere’ generatie leden is ontzettend enthousiast en staan te popelen om zich nog meer in te zetten voor de Jongerenraad. Die kans wil ik hen graag geven! Ik heb 3 toffe bestuursjaren gehad en zal als lid nog zeker actief blijven voor onze mooie organisatie!

Voorzitter Menno Nefs “Ik heb 3 jaar samen met Gert-Jan in het bestuur gewerkt, waarvan hij twee jaar mijn vicevoorzitter was. Die functie vervulde hij met verve! Ikzelf, maar vooral de Jongerenraad heeft ontzettend veel gehad aan Gert-Jan. De keuze om te stoppen als bestuurslid is begrijpelijk en zegt veel over Gert-Jan, hij heeft een hart voor onze organisatie! Namens bestuur en leden wil ik hem dan ook onwijs bedanken voor zijn buitengewone inzet en hoop ik hem nog vaak als lid aan de vergadertafel te zien!”

Posted in: Geen categorie

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*