Posted by on 1 mei 2019

Deze keer is het de beurt aan Michelle van den Heiligenberg!

Mijn naam is Michelle van den Heiligenberg. Ik ben 22 jaar en ben algemeen lid van de Jongerenraad Roosendaal. Momenteel schrijf ik mijn scriptie voor mijn Bachelor Accountancy. Na het behalen van mijn opleiding aan de Avans Hogeschool te Breda, wil ik graag verder studeren aan de Nyenrode Business Universiteit. Hiermee hoop ik (uiteindelijk) registeraccountant te worden. Naast mijn studie werk ik bij Van Oers Audit als beginnend accountant. Maar gelukkig is er ook genoeg tijd voor wat ontspanning en ben ik vaak in het centrum te vinden. Ik ben altijd in voor een gezellige borrel!

Sinds wanneer ben je lid van de jongerenraad?

Pfoe, dit heb ik even op moeten zoeken. In september 2016 heb ik mezelf aangesloten bij de Jongerenraad Roosendaal als algemeen lid. Mijn speerpunt bij de Jongerenraad is vooral het wonen voor jongeren in Roosendaal.

Wat is voor jou de aanleiding geweest om je ooit bij de jongerenraad aan te sluiten?

Op Facebook kwam ik een post tegen waarin stond dat Avans Hogeschool een onderwijsinstituut ging openen in Roosendaal. Hierop heb ik toen gereageerd met een vraag over huisvesting voor jongeren in Roosendaal. Want als er studenten naar Roosendaal komen, hebben zij ook een plek nodig om te wonen. Op basis van deze reactie (en mijn af en toe iets te uitgesproken mening) ben ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een vergadering. Dit heb ik toen ook gedaan en ben gelijk blijven hangen. Dus mocht jij ook een vraag hebben? 😉

Op welke jongerenraadactiviteit ben je tot nu toe het meest trots?

Eigenlijk heb ik twee jongerenraadactiviteiten waar ik trots op ben. Allereerst het feestweekend van het vijf jarig bestaan van de Jongerenraad Roosendaal. Dit vond ik een super leuk en geslaagd weekend met activiteiten als een muziekavond en een kroegentocht. Daarnaast ben ik trots op het Bevrijdingsfestival Roosendaal. Dit is het eerste jaar vanuit de Jongerenraad ontstaan en wordt inmiddels door een aparte stichting georganiseerd. Het Bevrijdingsfestival zal ook dit jaar weer plaats vinden!

Wat hoop je in het komende jaar zowel privé als met de jongerenraad te bereiken?

Dit jaar wil ik mijn diploma halen en starten met de opleiding RA aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast hoop ik dat de Jongerenraad komend jaar zal groeien, zowel qua bekendheid als het aantal leden.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*