Posted by on 1 augustus 2019

In augustus spreken wij ons lid: Mike de Waard!

Sinds wanneer ben je lid van de jongerenraad?

Sinds september 2017 ben ik lid van JONG Roosendaal.

Wat is voor jou de aanleiding geweest om je ooit bij de jongerenraad aan te sluiten?

Ik heb mezelf altijd al in willen zetten voor Roosendaal door middel van meedenken en dingen bewerkstelliggen. Ook wil ik later de politiek in en vond ik de jongerenraad een goede stap om van allerlei dingen omtrent de gemeente en de politiek te leren en om ervaring op te doen binnen dit werkveld.

Op welke jongerenraadactiviteit ben je tot nu toe het meest trots?

Waar ik vooral voor gepleit heb en waar ik vind dat we goed aan de weg aan het timmeren zijn is het verder intern ontwikkelen van de jongerenraad. Daarmee doel ik op het afmaken en online zetten van de site, naamsbekendheid en alle andere zaken die betrekking hebben op de interne organisatie. Deze moeten zoveel als mogelijk op orde zijn opdat wij als jongerenraad effectief en goed binnen onze mogelijkheden onze taken kunnen vervullen.

Wat hoop je in het komende jaar zowel privé als met de jongerenraad te bereiken?

Komend jaar zou ik mijn propedeuse binnen willen slepen en wil ik wat extra vaart gaan zetten achter de interne ontwikkeling van JONG Roosendaal.

Posted in: Geen categorie

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*